Nederlandse smaaktraditie op zijn best

Stroopwafels, vol van traditie en smaak

Ontdek de lekkernij die Nederlandse harten al vele generaties lang heeft betoverd: de stroopwafel! Traditie en smaak smelten harmonieus samen. De stroopwafel is niet zomaar een koekje, dat weten wij van Snoek Bakkerijen als geen ander. Wij stoppen niet alleen de beste ingrediënten in onze stroopwafels, maar ook een flinke portie passie. En dat proef je.

De karakteristieke ronde vorm met kleine ruitjes en het verrukkelijke aroma van de stroop zorgen ervoor dat je de stroopwafel meteen herkent. Heel even opwarmen boven je bak thee of koffie en de smaak is nog beter. De smaak van onze stroopwafels is ongeëvenaard en echt authentiek, omdat wij in 2007 de laatste stroopwafelbakkerij in Gouda hebben overgenomen.

Stroopwafels

stroopwafels 16 x 60mm snoek bakkerijen

ø 60 mm 16x

stroopwafels 10 x 85mm snoek bakkerijen

ø 85 mm 10x

stroopwafels 2 x 130mm snoek bakkerijen

ø 130 mm 2x

Stroopwafels XL 50x Snoek Bakkerijen

XL 50x

stroopwafels snoek bakkerijen
Waarom kies je voor de stroopwafels van Snoek Bakkerijen

Authentieke smaakbeleving

Onze stroopwafels zijn ongeëvenaard in kwaliteit. In 2007 hebben wij de enig overgebleven authentieke stroopwafelbakkerij in Gouda overgenomen. Het recept dat wij hanteren is de originele, aloude formule die vele eeuwen geleden al gebruikt werd voor de Goudse siroopwafels. Dat zorgt voor een authentieke smaakbeleving.

De gerenommeerde producten van Snoek Bakkerijen genieten brede bekendheid in Nederland. Of het nu gaat om onze stroopwafels, partybrood, breekbrood of Non stop! koekjes. Je vindt ze op verschillende locaties. Van supermarkt tot horecagelegenheden en bioscopen of voetbalstadia.