De echte

Pepernoten, kruidnoten en kruidmoppen

Ontdek pepernoten zoals ze bedoeld zijn. Klassieke pepernoten die je meteen terugvoeren naar de vrolijke Sinterklaasfeesten uit je kindertijd. Pepernoten die met hun onregelmatige kubusvorm, heerlijke geur en unieke smaak een warme nostalgie oproepen. Wat is er mooier dan deze fijne herinneringen met je dierbaren te delen? Het kan met de authentieke, ambachtelijke pepernoten van Snoek Bakkerijen.

In een tijd waarin moderne smaken en trends vaak de overhand nemen, vormen onze pepernoten een eerbetoon aan traditie en ambacht. Met anijs en honing als betoverende ingrediënten en hun onweerstaanbare zachtheid blijft dit snoepgoed geliefd en wij zijn elk jaar weer blij wanneer de tijd is aangebroken om ze in groten getale uit de oven te halen.

Pepernoten

Pepernoten 250 gram snoek bakkerijen

Pepernoten

pepernoten 250 gram snoek bakkerijen

Pepernoten

pepernoten 750 gram snoek bakkerijen

Pepernoten

pepernoten 4 kilo snoek bakkerijen

Pepernoten

Kruidnoten

Kruidnoten 300 gram Snoek bakkerijen

Kruidnoten

kruidnoten super 300 gram snoek bakkerijen

Kruidnoten super

Kruidmoppen 300 gram Snoek bakkerijen

Kruidmoppen

Pepernoten - Snoek bakkerijen
Waarom kies je voor de pepernoten van Snoek Bakkerijen

Smaakvolle traditie

Onze pepernoten roepen warme nostalgie op met hun unieke onregelmatige vorm, het heerlijke aroma en de kenmerkende smaak. Snoek Bakkerijen levert de enige echte, authentieke pepernoten die elk jaar weer met veel liefde worden gebakken. Wij houden van traditie en deze Nederlandse lekkernij is nauw verbonden aan de viering van Sinterklaas, volgens ons één van de leukste Hollandse tradities.

Iedereen in de omgeving van onze bakkerij verheugt zich op de periode waarop de verse pepernoten weer gebakken gaan worden. Die heerlijke geur is in Numansdorp inmiddels bijna net zo beroemd als onze pepernoten zelf. Hier zijn ze het er over eens: “Die van Snoek, dat zijn de echte!”