Onze missie

Vanuit passie
mooie, onderscheidende, ambachtelijke producten maken

Al meer dan vier decennia genieten de producten van Snoek Bakkerijen grote bekendheid in heel Nederland. Van populaire supermarktketens tot de bruisende horeca en zelfs midden in voetbalstadions vind je onze stroopwafels, partybrood, breekbrood en Non stop! koekjes.

De ambachtelijke lekkernijen van Snoek Bakkerijen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Over ons - Snoek bakkerijen
Authentieke lekkernijen

Over Snoek Bakkerijen

Bij Snoek Bakkerijen zijn we trots op de unieke bakkerijproducten waarmee we ons onderscheiden van de rest. We erkennen het belang van innovatie en werken altijd aan het introduceren van nieuwe, authentieke lekkernijen. Ons vermogen om zowel grote als kleine bestellingen te accommoderen toont onze flexibiliteit. Dat vinden we belangrijk, want we willen graag dat iedereen kan genieten van onze heerlijke lekkernijen.

Hoewel we de huidige maatstaven van automatisering hebben omarmd, respecteren we nog steeds de technieken en methodes uit het verleden. Op die manier hoeven we niet te werken met toevoegingen in de receptuur om de ambachtelijke smaak te bereiken. We streven naar uitstekende service en werken actief met jou samen gedurende het hele proces. Als je ons kiest als jouw favoriete bakkerij, weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt.

  • Unieke producten
  • Innovatief
  • Flexibel
  • Betrokken
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Over Snoek Bakkerijen - eierkoeken
Pepernoten - over Snoek bakkerijen
Pepernoten - over Snoek bakkerijen
over ons - stroopwafels - Snoek Bakkerijen
over ons - rozijnenbollen bakker - Snoek Bakkerijen
over ons breekbrood - Snoek Bakkerijen
En de rest is geschiedenis

Hoe het begon

In 1982 trok Ad Snoek de stoute schoenen aan en nam de bakkerij van bakker Snijders over. Deze ambachtelijke bakkerij zat op de Middelsluisedijk in Numansdorp en had naast de bakkerij een winkel en diverse bezorgwijken. Na die overname kwamen er in 15 jaar tijd 3 winkels bij en kwamen de leveranties aan de groothandel steeds meer op gang. Ook het aantal verschillende producten dat geleverd werd aan de handel werd flink uitgebreid.

Focus op groothandel en retail

20 Jaar na de allereerste overname werd besloten om alle 4 de winkels te sluiten, zodat de focus volledig op de groothandel kon komen te liggen. De unieke producten die in het assortiment bleven, werden ook steeds vaker geleverd aan diverse partijen in de retail. We groeiden en groeiden en vanaf 2004 produceerden we alles in 2 bakkerijen in Strijen en Capelle a/d IJssel.

over ons stroopwafels - Snoek Bakkerijen

Uitgebreide uitbreidingen

Bij Snoek Bakkerijen geloven we in de kracht van innovatie en vernieuwing. Toen we in 2007 de kans kregen om de laatste stroopwafelbakkerij in Gouda over te nemen, bedachten we ons geen moment. Daar bleef het niet bij, want 7 jaar later namen we Non Stop! koekjes over.

Terug naar de oorsprong

Door de overnames en de steeds groter wordende afzet van de bestaande producten werden de locaties in Strijen en Capelle a/d IJssel te klein. In 2020 kwam de mogelijkheid voorbij om een ruim pand aan te schaffen in Numansdorp. Uiteraard grepen we die kans. Op die manier was de cirkel rond en keerden we terug in het door ons zo geliefde dorp in de Hoekse waard.

Eerlijk en ambachtelijk snoek bakkerijen
Waarom kies je voor Snoek Bakkerijen

Eerlijk en ambachtelijk

Snoek Bakkerijen, een ambachtelijke bakkerij gevestigd in Numansdorp, heeft zich toegelegd op het produceren van een breed scala aan eersteklas bakkerijproducten. Onze focus ligt op het maken van hoogwaardige producten waar iedereen, overal en op elk moment van de dag van kan genieten. We stellen klanttevredenheid voorop door voortdurend innovatieve concepten te ontwikkelen voor zowel nieuwe als bestaande producten. Zo kunnen we steeds aan de veranderende eisen van de consument voldoen.

Om een constante kwaliteit te garanderen, gebruiken we alleen eerlijke grondstoffen en combineren we traditioneel vakmanschap met moderne productiemethoden. Onze toewijding aan voedselveiligheid blijkt uit onze certificeringen in H.A.C.C.P. en I.F.S (Higher Level), die garanderen dat onze werkwijzen voldoen aan de hoogste normen in de branche.

De lekkerste producten

Een greep uit ons assortiment

Dagelijks komen de lekkerste bakkersproducten uit onze ovens.
Heerlijk vers en ambachtelijk bereid.

non stop double chocolate 125 gram Snoek bakkerijen american chocolate chip cookies

Non stop!

partybrood volgranen baketray - Snoek Bakkerijen

Partybrood

pepernoten 250 gram snoek bakkerijen

Pepernoten

eierkoeken - Snoek bakkerijen

Eierkoeken

vierkant a9 wit breekbrood - Snoeke bakkerijen

Breekbrood

stroopwafels 10 x 85mm snoek bakkerijen

Stroopwafels

Rozijnenbollen 8x snoek bakkerijen

Rozijnenbollen