Iedere dag vers

Eierkoeken en rozijnenbollen

Het vleugje citroen geeft onze eierkoeken net dat beetje extra. Samen met de rijk gevulde rozijnenbollen vormen ze het perfecte duo voor een gezellig ontbijt of ontspannen brunch. Net als de eierkoeken komen de rozijnenbollen dagelijks vers uit onze ovens. We bereiden ze met roomboter en vullen ze rijkelijk met rozijnen. Het zijn dus echt rozijnenbollen en geen krentenbollen.

Onze eierkoeken zijn razend populair in Brabant. We maken ze dan ook volgens authentiek Brabants recept en gebruiken behalve een beetje citroen geen toegevoegde smaakstoffen. Dat smaakt heerlijk, ongeacht in welke provincie je ze eet. Ze vormen (al dan niet gecombineerd met onze verse rozijnenbollen) een heerlijke toevoeging in elke lunchbox, zijn perfect voor ontbijt en de brunch en kunnen makkelijk meegenomen worden als smakelijk tussendoortje als je op pad gaat.

Eierkoeken

eierkoeken - Snoek bakkerijen

Mini

eierkoeken en rozijnenbollen - Snoek Bakkerijen

Naturel

Eierkoeken 4 x snoek bakkerijen

Spelt

Eierkoekenbeslag 12,5 kg Snoek Bakkerijen

Eierkoekenbeslag

Rozijnenbollen

Rozijnenbollen 8x snoek bakkerijen

8x

Rozijnenbollen reuze 4x snoek bakkerijen

4x reuze

mini rozijnenbollen 9x snoek bakkerijen

9x mini

eierkoeken en rozijnenbollen - Snoek bakkerijen
Waarom kies je voor de eierkoeken en rozijnenbollen van Snoek Bakkerijen

Elke dag vers uit onze ovens

Onze rozijnenbollen worden dagelijks vers bereid met heerlijke roomboter en we vullen ze met een grote hoeveelheid rozijnen. We hebben bewust gekozen voor rozijnen in plaats van krenten, omdat ze zo lekker zoet zijn. Over zoet gesproken, onze eierkoeken hebben geen toevoegingen nodig, maar ze smaken ook geweldig als je er een royale laag boter op smeert en vervolgens lekker veel suiker op strooit.Zo worden ze standaard geserveerd bij Brabantse koffietafels.

Snoek Bakkerijen heeft een ruim assortiment brood- en banketproducten. Met de focus op de consument vinden wij innovatie erg belangrijk. Zo kunnen we blijven voldoen aan de vraag vanuit de markt. Daarbij werken we steevast met eerlijke grondstoffen en vinden we het belangrijk om ambachtelijk vakmanschap te combineren met moderne productiemiddelen.